BERAKHIRNYA NAWWAR...


Assalamualaikum semua. InshaAllah, blog NAWWAR ini akan diterminate dalam masa 7 hari lagi. Blog Nawwar ini telah mengalami sedikit pembaharuan dan kini akan digantikan dengan blog LASKAR MENTARI (http://laskarmentari.wordpress.com).

Terima kasih atas segala sokongan, respon, komen dan masa yang anda luangkan untuk NAWWAR ini. Saya berdoa kepada Allah semoga kita beroleh sebesar-besar manfaat dan kebaikan dari NAWWAR ini. Saya juga berdoa semoga LASKAR MENTARI dapat memberikan manfaat dan kebaikan yang lebih banyak.

Sesungguhnya, kita hamba Allah, hidup kita tidak lain hanyalah untukNya, setiap perbuatan dan kehendak kita juga adalah apa yang Dia pinta ke atas kita semata-mata. Kita hanyalah bangkai yang bernyawa seandainya kita hidup tanpa syariatNya.

Kehadiran NAWWAR dan kepergiannya juga inshaAllah adalah kerana mencari keredhaan Allah semata-mata. Dan inshaAllah, kedatangan LASKAR MENTARI juga adalah demi mencari ridho dan barakah Allah ke atas hidup kita semata-mata serta untuk membantu dakwah agamaNya.

Maka untuk itu, sebarang kesilapan yang barangkali telah saya lakukan sepanjang mengedalikan NAWWAR ini, saya mohon kemaafan.

Jazakumullahu khaiyr. Akhir kata, kita bersaksi bahawa tiada Tuhan selain Allah dan Muhammad adalah Rasulullah. Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh.

6 comments:

Nawa February 15, 2010 at 12:14 AM  

salaam.

tidaaak!!

mana mungkin nawwar hilang

sob3

nik uqbah February 15, 2010 at 1:47 AM  

:) :)
lepas ni memang dah takde kat sini?

mimi mimi February 15, 2010 at 2:16 AM  

najwa, import lah entri2 dlm blog ni ke wp..syg, u r such a talented writer =)

Anonymous February 15, 2010 at 3:28 PM  

salam
nawwar
boleh x jgn terminate lagi dalam masa 7hari
kasi la blog ni remain lagi lama sikit yee
rugiiii

Nur Farah Najwa Binti Ahmad Faizal February 15, 2010 at 9:19 PM  

sedihnye bace komen...inshaAllah, ade a few posts yang akan diimport ke wordpress..

to nawa: this is not the ending, this is just a beginning my dear...=)

to nik uqbah: hm, saye ade di Laskarmentari.wordpress pula inshaAllah.

to mimi: tenkiu mimi..inshaAllah nnt akan ade yg diimport ke wp ep..

to anonymous: hmm...we'll see mcm mane nnt tapi peralihan ke Laskarmentari adalah satu keperluan bagi saya..laskarmentari pon nawwar juga..just nawwar yg dah lebih dewasa..=)

日月神教-任我行 May 15, 2010 at 8:27 AM  

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Cahaya Kalimah

Ya Allah Ya Tuhan kami,
Kami bersyukur kepada Mu
kerana telah memilih kami
Memahami tugas dan tanggungjawab
dakwah ini

Maka kami berikrar untuk:

iltizam untuk bersatu hati dalam
menegakkan amanah da'wahMu

Bersungguh-sungguh bekerja
semampu kami berdakwah kpdMu

Berterusan meningkatkan diri
menerusi sistem tarbiyah ini

Demi mencapai keridhoanMu


Web Site Hit Counters
HTML'>http://www.easycounter.com/">HTML Counter


Cahaya Muqadimah

"Katakanlah, 'inilah jalanku. Aku dan orang-orang yang mengikutiku mengajak kepada Allah dengan hujjah yang nyata'." (Yusuf: 108)